Com comprar?

Si és la primera vegada que entra a la nostra web, per fer una recerca de productes ha d'introduir en el cercador de productes, situat a la part superior dreta, la paraula que vulgueu trobar. També podrà buscar els productes a través del nostre menú de categories.

Un cop hagi trobat el producte que desitjava, fent clic sobre ell, entrarà a la informació del producte on podrà consultar tot el relacionat amb aquest. A partir d'aquí, vostè ja podrà iniciar el procés de compra seleccionant les quantitats que desitgi i prement el botó de comprar. Aquesta operació es podrà repetir les vegades que es desitgi.

A continuació, s'afegiran els productes seleccionats a la cistella de la compra amb el total. Si vostè vol veure el contingut de la cistella, haurà de fer clic a la icona de la cistella, de la part superior. Per acabar, només ha de fer clic a Finalitzar Compra.

A partir d'aquí , li sortirà una pantalla amb 2 opcions:

  • Accedir
  • Registrar-se

Per a la primera opció, és per als usuaris que ja tenen un compte creat i han comprat almenys un cop a la nostra web. Només han d'ingressar el seu usuari i contrasenya.

Per a la segona opció, és per crear un compte si mai ha comprat a la nostra web, vostè haurà d'omplir tots els camps que li hagin demanat.

Un cop completada aquesta fase, es passarà a la fase de pagament on vostè podrà seleccionar la forma de pagament que més li convingui. Després d'això, automàticament el sistema li enviarà un e-mail amb les dades de la compra.

Quan verifiquem que el pagament s'ha efectuat correctament, procedirem a la preparació de l'enviament dels productes.

QUE FER SI BUSQUEM UN PRODUCTE I NO EL TROBEM

Hi ha molts productes nous que cada dia surten a la llum, sempre intentem tenir la gran majoria d'ells a la web, però si no és el cas podria ser que no ho tinguem pujat a la web però SÍ ho tinguem en farmàcia. Per això, no dubti en consultar-nos de la següent manera:

  • Per e-mail directe o per la pestanya de contacte a andorshop@andorshop.com
  • Per telèfon al (+376) 801 859
  • Per fax al (+376) 801 860
  • O en finalitzar la compra on podrà posar uns comentaris a la pestanya de comentaris.