Saps què és l'àcid hialurònic? T'expliquem per què aquest component està en boca de tots

Publicat per Salvador 03/04/2019 0 Comentari(s) Consells per a la Salut,

Eucerin Hyaluron filler crema

Eucerin Hyaluron filler crema


Segurament ja hauràs sentit a parlar de l'àcid hialurònic però, saps realment per què actualment s'ha fet tan popular? Aquest component, un dels més utilitzats dins de la indústria de la cosmètica i la bellesa, destaca per ser un dels quals aporta majors beneficis per a la salut de la pell. Per descobrir quins són, t'ho expliquem en el següent article.

Com ja sabem, amb el pas del temps la pell redueix notablement la producció d'àcid hialurònic, per la qual cosa és normal que aquesta perdi fermesa, flexibilitat i hidratació. En aquest punt, el problema resideix que la pell perd capacitat per retenir l'aigua i, en conseqüència, apareixen els primers signes de l'envelliment en forma d'arrugues, solcs i taques.

Així, tenint en compte la importància que se li dóna avui en dia a la imatge, l'envelliment de la pell és per a molts un motiu de preocupació. A més, el preu dels productes cosmètics que contenen àcid hialurònic no és molt elevat, per la qual cosa els tractaments amb aquest component són assumibles per a tot el públic.

Quins beneficis aporta l'àcid hialurònic en llavis, genolls i rostre?

Encara que existeixen altres factors que poden influir en l'aparició dels signes de l'envelliment en la pell (la genètica, els agents ambientals i els nutricionals), cal tenir en compte que la meitat de l'àcid hialurònic que conté el nostre organisme es troba en la pell.

Això vol dir que aplicant productes amb àcid hialurònic en crema o qualsevol altre format, millorarem de forma considerable l'estat de la pell del rostre, els llavis, ulleres i genolls. A més, aquest compost i la seva combinació amb el col·lagen, hidrata i nodreix el cos, aportant més fermesa, suavitat i elasticitat en la pell.

 

Eficaç contra l'artrosi en els genolls

Si, dubte, els genolls són una de les zones del cos on apareixen amb major freqüència els primers símptomes de l'artrosi. Com a conseqüència de la degeneració del cartílag articular, els genolls comencen a ocasionar molèsties i, a vegades, dolors importants. En aquests casos, s'ha demostrat que les injeccions d'àcid hialurònic són molt efectives contra aquesta malaltia, reduint els símptomes i recuperant la mobilitat normal de les articulacions.

Encara que és veritat que els genolls són una part del cos que tendeixen naturalment a degradar-se, ja que suporten bona part del pes de tot el cos, amb les infiltracions d'àcid hialurònic es poden retardar els dolors de l'artrosi. Gràcies a la seva funció hidratant i amortidora sobre les articulacions, l'àcid hialurònic és una de les millors opcions per acabar amb aquestes molèsties.


Osteo Bi-flex triple strength 200

Osteo Bi-flex triple strength 200

Vaminter Colagenova movility fresa colageno

Vaminter Colagenova movility fresa colageno


Les articulacions dels genolls contenen una petita cavitat on es troba el líquid sinovial. Aquest s'encarrega de protegir i facilitar el moviment dels ossos, evitant les friccions entre ells, encara que amb malalties articulars com l'artrosi, es produeix una pèrdua considerable d'aquesta lubricació. D'aquesta manera, l'àcid hialurònic injectable és una de les principals solucions per a aquest problema, ja que emplena la càpsula articular del líquid sinovial, millorant, en definitiva, la qualitat de vida de moltes persones.

 

Àcid hialurònic en els llavis per augmentar el seu volum

Si encara no coneixes totes les aplicacions de l'àcid hialurònic, has de saber que actualment aquest component s'utilitza també com a tractament per augmentar el volum dels llavis. L'àcid hialurònic actua en els llavis com una operació estètica, podent-se aplicar en forma de crema o injecció. A més, el tractament és de curta durada, de manera que al cap d'uns 3 mesos la grandària i el gruix dels llavis disminueix tornant al seu estat normal.

Actualment és una de les modificacions estètiques més demandades, ja que el procés és molt senzill i la possibilitat d'experimentar reaccions adverses sobre la pell són mínimes. Un tractament d'àcid hialurònic en llavis té un preu que oscil·la els 300 i 400 euros.

Recuperar els nivells d'àcid hialurònic en la cara

Existeixen diferents formes per restablir els nivells òptims d'àcid hialurònic en el rostre. Amb el pas dels anys aquests disminueixen i si no es prenen mesures en forma de tractaments que puguin frenar la pèrdua d'àcid hialurònic, la pell és el primer òrgan que sofreix les conseqüències.

Una de les solucions més efectives, enfocades específicament per al tractament de les ulleres, són les injeccions en les cavitats al voltant dels ulls. Les accions sobre aquesta part de la cara són un dels mètodes que compta amb un major nombre de pacients, gràcies al fet que la pell acostuma a tenir més tolerància que en altres processos.

D'altra banda, també trobem els suplements farmacològics. Es tracta d'una via alternativa a les injeccions que ajuden a regenerar i recuperar la lubricació de les articulacions, combatent la falta d'hidratació en el contorn dels ulls.

No obstant això, les cremes continuen sent, en l'àmbit comercial, el producte estrella, ja que són més fàcils d'aplicar i menys costoses que les injeccions. Així mateix, encara que l'aplicació d'aquest "aliat" per a la cura de la pell no és tan efectiva com les mateixes injeccions, s'ha comprovat que els primers resultats apareixen al voltant d'unes 8 setmanes, mostrant-se una pell molt més hidratada, amb una textura més suau i fina. A més, una de les claus per millorar l'acció de l'àcid hialurònic en la pell, és combinar-lo amb productes cosmètics de gran qualitat com a cremes, sèrums i locions hidratants.


Combinar col·lagen i àcid hialurònic per a una completa acció antienvelliment

Dos components que es troben en l'organisme de forma natural, normalment, no tenen per què ser incompatibles. De fet, quan disminueix la presència d'aquests dos components es poden manifestar signes de l'envelliment tals com les arrugues, flaccidesa i pèrdua d'elasticitat de la pell. El Sol, una mala alimentació o l'herència genètica són les principals causes que influeixen en l'aportació de col·lagen i àcid hialurònic sobre l'organisme. La seva combinació, sumada a la de l'elastina, és imprescindible per dotar a les fibres de la pell d'una major elasticitat.

I no només això, sinó que a més protegeix a cartílags, tendons, lligaments, ossos, músculs i vasos sanguinis, millorant la seva resistència i contribuint constantment a la seva regeneració. Normalment, a partir dels 40 anys la quantitat de col·lagen, elastina i àcid hialurònic disminueix de forma considerable, coincidint amb l'aparició dels signes de la vellesa. És per això que una de les millors accions que es poden aplicar, sens dubte, és estimular a l'organisme perquè ell mateix produeixi aquests components.

A les moltes cremes, sèrums i locions que trobaràs en el mercat i en Farmàcia Guerrero, s'hi ha de sumar la gran varietat d'aliments que ajuden en la producció de col·lagen i àcid hialurònic. Alguns d'ells, per exemple, són la carn, els ous, tots els productes lactis, la fruita seca o la soia. Seguint una rutina en la qual es combini productes de cosmètica i bellesa amb una alimentació sana, la teva pell t'ho compensarà lluint de la millor manera, plena de vida.

Cosmética ácido Hialurónico

Deixa un comentari