Com Chitosán i Alli t'ajuden a aprimar i altres beneficis per a la salut?

Publicat per Salvador 18/07/2019 0 Comentari(s)

És possible que alguna vegada hagis sentit parlar sobre ell o fins i tot que coneguis a persones del teu entorn que l'hagin utilitzat. No obstant això, la veritat és que Chitosán actualment està en boca de tots pels seus beneficis que afavoreixen a la pèrdua de pes. Ara més que mai, moltes persones estan cuidant el seu aspecte físic controlant la seva alimentació i realitzant activitat física, però la realitat és que no sempre disposem del temps necessari en el nostre dia a dia per dedicar-nos a "cultivar" el cos.

De mètodes i tècniques per a aprimar-se n'hauràs sentit moltes, les quals et prometen obtenir resultats sorprenents en molt poc temps. No obstant això, prenent segons quin tipus de productes, cal ser conscient que estàs posant en risc la teva salut, i al mateix temps que sigui més difícil aconseguir els teus objectius.

Chitosán, es defineix com un polisacàrid d'origen orgànic, que es troba principalment en la closca de crustacis com els crancs i les gambes. Aquest component ric en chitina, és molt similar a la cel·lulosa pel que no pot ser digerit per l'organisme i és expulsat del cos. I llavors, com pot ajudar a aprimar-se Chitosán? La seva acció és molt semblant a la de la fibra: reté l'aigua i provoca un efecte saciant que endarrereix la digestió, però amb la diferència que Chitosán en passar per l'intestí redueix l'absorció de greixos.

Però, què hi ha de productes com Alli? Realment és efectiu per combatre el sobrepès i reduir el greix corporal? A continuació llançarem una mica més de llum sobre la seva acció aprimadora.

CHITOSAN COMPLEXE 1000 90CP

Chitosan Complexe 1000


Com perdre pes amb els principis actius de les pastilles Alli

Alli és un altre dels productes que, juntament amb els que contenen Chitosán, ha estat aprovat per la FDA (Food and Drug Administration) com un medicament per perdre pes apte per a la seva comercialització. En aquest cas estem parlant d'un fàrmac en format pastilles amb una fórmula innovadora que permet baixar de pes absorbint un percentatge dels greixos ingerits. En altres paraules, amb Alli, cuidant la teva alimentació i realitzant esport de forma regular, podràs baixar fins a un 50% més de pes que seguint una dieta de baixa aportació calòrica.

Cal tenir en compte que la majoria d'aliments que consumeixes contenen greixos que s'emmagatzemen en el nostre organisme, a través dels enzims naturals que es troben en els intestins. No obstant això, amb l'acció d'Alli s'evita que aquests enzims digereixin un quart dels greixos que ingereix l'organisme habitualment. Tanmateix, igual que amb el Chitosán, el greix que no pot ser assimilat pel cos s'expulsa de forma natural en forma de femta.

Però a tot això, quin és el principi actiu que permet al producte eliminar els greixos de l'organisme? Alli es basa en l'acció de l'Orlistat, un component que inhibeix els enzims encarregats de degradar els greixos. Així mateix, la funció de l'Orlistat en productes com Alli únicament actua sobre els greixos, per la qual cosa les proteïnes i els carbohidrats no es veuen afectats en cap cas.

En altres paraules, productes per a aprimar-se com les pastilles Alli contribueixen a perdre pes realitzant la seva acció sobre els focus de greix amb una densitat calòrica elevada, cremant els lípids i transformant-los en energia. A més, per obtenir resultats a curt termini sempre és recomanable realitzar exercici físic de forma regular, ja que d'aquesta manera s'accelera el procés "cremagreixos" d'Alli.


ALLÍ 60 MG 120 CÁPSULAS DURAS

ALLÍ 60 MG 120 CÁPSULAS DURASGHF CHITOSAN 500MG 100CAP

GHF Chitosan 500Mg 100Cap


Quins altres beneficis aporta Chitosán per a la salut?

Com hem dit anteriorment, Chitosán no destaca únicament pel seu poderós efecte aprimador, sinó també per la seva gran aportació de nutrients. Entre ells es troba principalment el calci que, gràcies a la seva gran concentració de Vitamina D, permet transportar i assimilar el ferro en la sang. D'aquesta manera, gràcies a Chitosán, a més de reduir els nivells de colesterol dolent (LDL), contribuiràs a reduir la hipertensió arterial i, al mateix temps, mantenir un funcionament correcte del sistema digestiu, baixant el nivell de triglicèrids.

Millora el procés de digestió amb Chitosán

D'altra banda, amb Chitosán milloraràs de forma significativa la digestió dels aliments. Així mateix, el component pot utilitzar-se en tractaments per combatre la gastritis, problemes de refluxos i úlceres gàstriques. Igualment, Chitosán conté propietats antimicrobianes, sent eficaç contra malalties com la candidiasi, però cal recordar que no cal abusar del seu consum, ja que un excés de Chitosán pot originar deficiències de vitamina A, D, E i K, amb els efectes adversos que això comporta.

Regula el colesterol i la pressió arterial

Segons informa l'Organització Mundial de la Salut, les malalties cardio-vasculars són la principal causa de mort a tot el món, sent el 80% dels casos evitables. Entre els seus principals causants, trobem el colesterol dolent o LDL, que pot arribar a obstruir les artèries, augmentant la possibilitat de contreure aquest tipus d'afeccions. Així, amb Chitosán ajudaràs a reduir els nivells de colesterol LDL en sang, i al mateix temps, mantindràs un metabolisme més saludable.

En aquest sentit, cal dir que amb el consum regular d'aliments rics en Chitosán, així com prendre te verd o extractes de les fulles de l'arbre Ginko Biloba, també reduiràs la pressió arterial i intraocular.

Redueix infeccions i inflamacions de gravetat

Queda clar que prenent Chitosán no només aconseguiràs aprimar, sinó que obtindràs molts altres beneficis per a la salut. Aquest polisacàrid també serveix per prevenir l'aparició de diferents processos inflamatoris i atacs bacterians, sent una solució efectiva contra malalties com la de Chron, reduint els nivells d'homocisteïna i minimitzant la possibilitat de contreure infeccions. Així mateix, Chitosán fa front a diferents malalties ocasionades per fongs, ja que impedeix la seva capacitat de reproducció.

Deixa un comentari