Descobreix com eliminar la tos fàcilment seguint les nostres recomanacions

Publicat per Salvador 11/03/2019 0 Comentari(s)

Xarop per la tos Boiron Stodal

Boiron Stodal

La tos, aquesta molèstia que sense ser una afecció de gravetat, et pot acompanyar durant setmanes fins a eliminar-la per complet. Malgrat tenir una simptomatologia molt diversa i poder manifestar-se en qualsevol època de l'any, l'exposició a agents externs i la conseqüent debilitació del sistema immunològic és el principal causant de la tos.

En aquest sentit, un dels principals motius pels quals apareix la tos és per la irritació de la faringe, normalment ocasionades per un virus. La reacció de l'organisme a aquest tipus d'atacs contra el sistema immunològic es tradueix en la presència de tos que, de no tractar-se correctament, pot arribar a convertir-se en crònica.

A Farmàcia Guerrero trobaràs tot tipus de productes per a combatre els diferents tipus de tos (tos seca, ferina, amb mocs, flegmes o derivades d'una malaltia). No obstant això, com en qualsevol altre cas en el qual se segueix un tractament mèdic, aquest ha de complementar-se amb un estil de vida saludable i amb la supervisió del nostre metge de capçalera. Seguir una alimentació correcta, protegir el coll quan se surt al carrer (sobretot a l'hivern) o cuidar la nostra gola amb remeis casolans per a la tos, són recomanacions molt útils per a acabar amb aquesta afecció que tantes molèsties produeix a qui la pateix. De fet, és en aquest últim punt en el qual ens centrarem avui, explicant algunes accions senzilles que podem incloure en el nostre dia a dia per deixar de tossir d'una vegada per sempre. ;)

Alguns remeis casolans per a la tos seca

Encara que és cert que per combatre els símptomes de la tos al·lèrgica i amb flegmes és necessari consultar abans amb un metge especialista, per eliminar la tos seca sí que existeixen remeis molt efectius que pots realitzar còmodament a casa teva. A continuació et mostrem alguns dels més efectiu.

Xarop amb mel i llimona

Són molts els experts que apunten a la mel com un aliment molt efectiu per reduir i, fins i tot, eliminar per complet la inflamació de la gola, així com la tos seca. Aquest xarop “natural” es pot prendre de diferents maneres però fins i tot es pot potenciar els seus efectes si es combina amb altres aliments com el coco. En el cas que no tinguis mal de coll, el xarop també es pot prendre com un ric batut refrescant per a l'estiu.

Te amb gingebre, mel i esquinàcia

La combinació d'aquests tres components és realment efectiva per al tractament de grips i refredats ja que reforça el sistema immunitari i elimina d'arrel la tos seca. Aquest te és molt fàcil de preparar, necessitant tan sols 15 minuts, i els ingredients els pots trobar en qualsevol botiga o supermercat.

Boiron oscillococcinum 2x30 dosis

boiron oscillococcinum 2x30 dosis

Te d'eucaliptus amb mel

Segurament ja coneixeràs alguns productes farmacèutics que contenen extracte d'eucaliptus. Aquesta planta, que se sol utilitzar per a eliminar els símptomes de la grip, el refredat i problemes respiratoris lleus, és també un excel·lent remei casolà per a la tos. En aquest sentit, el te es pot prendre com una beguda calenta o per inhalació amb banys de vapor, per a obrir les vies respiratòries i reduir les irritacions pulmonars.

Remeis casolans per a la tos

remeis casolans per a la tos

El mal de coll: causes i solucions

L'origen de la tos i els seus efectes sobre el cos són molt diversos. Tant és així que existeixen algunes classes de tos, com la tos seca, que poden ocasionar mal de coll. Això succeeix principalment per la inflamació de la laringe, que en segona instància dóna peu a la faringitis. Aquesta afecció, que generalment també afecta a la pèrdua de veu, pot provocar l'aparició de tos seca i, en casos moderats, malestar general i febre.

En aquest sentit,si el mal de coll provocat per la tos seca persisteix durant una sèrie de dies, pot donar lloc a una inflamació de les amígdales (amigdalitis), sent molt comuna durant els mesos d'hivern i parcialment durant la primavera. La millor manera per a mitigar els seus efectes és recórrer als analgèsics que t'indiqui el teu metge o farmacèutic. En el nostre cas, a Farmàcia Guerrero Andorra trobaràs productes com Boiron Droser 9ch i Boiron Drosétux Sirop, desenvolupats per al tractament de la tos no productiva (seca i irritativa).

Deixa un comentari