Què és l'homeopatia?

Publicat per Salvador 28/01/2019 0 Comentari(s)

Medicaments Homeopàtics

Homeopatía

L'origen de l'homeopatia se situa a finals del segle XVIII i es basa en un mètode de tractament de malalties, sota la hipòtesi que cada planta i mineral pot produir certs símptomes, i que les seves propietats també el poden curar. És a dir, un mètode terapèutic que administra medicaments homeopàtics, sense ingredients químicament actius, amb la finalitat d'activar les pròpies defenses del nostre organisme i facilitar la curació de les malalties.

Quines malalties podem combatre amb l'homeopatia?

Tot i la controvèrsia que pot donar el tema, els favorables a aquest mètode defensen l'homeopatia com una eina útil i eficaç per al tractament de totes les malalties agudes i cròniques. La finalitat de l'homeopatia és curar, millorar i/o alleujar els símptomes de malestar que sentim quan estem malalts, així com els mètodes homeopàtics es poden utilitzar de forma preventiva per evitar que es manifestin els símptomes d'algunes malalties.

Tot i que els defensors d'aquests tipus de tractaments confien en el fet que el mètode homeopàtic pot fer front a qualsevol malaltia, els especialistes en aquest tipus de medicina alternativa, se centren principalment en tractar les següents afeccions: Cefalees, migranyes, afeccions respiratòries o de l'aparell digestiu com gastritis, úlceres, diarrees, restrenyiment, etc. Aquesta tipus de medicina, també ofereix solucions per trastorns cardiocirculatoris, malalties reumàtiques, trastorns ginecològics o problemes prostàtics.


Boiron Mercurius

tractaments d'Homeopatia


Boiron Oscillococcinum

homeopatía funcionament

Pel que fa a la pell, trobem tractaments per a èczemes, urticàries, al·lèrgies, acne, herpes, psoriasis, etc. Per altra banda, la homeopatía també proporciona solucions per a les malalties mentals com l'ansietat, angoixa, estrès, depressió, insomni, etc... Així mateix, també podem trobar productes per combatre l'anèmia i la falta d'energia.

Qué es un medicament homeopàtic?

Els medicaments homeopàtics es desenvolupen a partir d'extractes de plantes, de substàncies minerals o d’animals com les abelles. La forma de preparació dels medicaments homeopàtics es troba recollida, definida i descrita en diverses farmacopees. A més, aquests productes contenen formularis oficials que reglamenten les substàncies autoritzades en cada país.

Deixa un comentari