Què és i per què és tan important la melatonina per a dormir?

Publicat per Salvador 15/01/2019 0 Comentari(s) Insomni,

Melatonina Natrol

Melatonina Natrol Water


La melatonina és una hormona que segrega el nostre cervell per estimular i, al mateix temps, regular les diferents fases de la son. També anomenada melatonina natural, aquesta es troba en uns nivells més alts durant la nit, depenent sempre del cansament físic i mental que estigui travessant el cos. Algunes vegades, ja sigui per l'estrès, per un abús en el consum d'aliments i begudes riques en cafeïna, o com a conseqüència de dolors corporals, es poden donar situacions en què el son pot veure's afectat. Per aquests i altres motius, davant la falta de la melatonina natural que genera el nostre cos, d'acord amb un informe de la Base Exhaustiva de Dades de Medicaments Naturals, s'han demostrat que els suplements farmacèutics rics en melatonina pura són productes que poden complementar l'acció d'aquesta hormona. En conseqüència, es millora tant la quantitat com la qualitat de les hores de son.

Com actua i quin altres beneficis aporta per a l'organisme l'hormona de la son?

La melatonina, també coneguda com "l'hormona de la son", manté la seva activitat de forma regular fins als 35 anys aproximadament. A partir d'aquesta edat, està demostrat que els nivells de melatonina segregats a la nit decreixen de forma significativa. És per això que des de 2007, l'Agència Europea del Medicament va aprovar la comercialització de melatonina Andorra com un fàrmac complementari per tractar els problemes relacionats amb l'insomni. Així, gràcies a l'aparició de marques especialitzades en la producció de melatonina com Natrol, es combaten els trastorns de la son, per exemple, en persones que s'aixequen diverses vegades a la nit i tenen dificultats per descansar correctament. No obstant això, encara que pugui semblar una contradicció, un excés de melatonina no significa necessàriament que afecti el sistema nerviós, per la qual cosa es demostra que la seva fórmula no conté substàncies nocives per a l'organisme. Encara així, si sorgeix qualsevol dubte sobre efectes de la melatonina, des de Farmàcia Guerrero Andorra recomanem que ens feu arribar les vostres preguntes per estudiar el tipus de tractament de melatonina natural que necessita el vostre organisme.

La melatonina i les seves propietats antioxidants

D'altra banda, més enllà de remeiar els problemes d'insomni, la melatonina també s'encarrega de promoure el correcte funcionament dels sistemes cardiovasculars i circulatoris, actuant com un antioxidant. D'aquesta manera, a través de la melatonina Andorra, la pell també es beneficia de les seves propietats antioxidants, lluint més sana i brillant i, al mateix temps, s'estimula la regeneració cel·lular.

melatonina para el insomnio


Els suplements rics en melatonina vegetal que t'ajudaran a agafar el son i com prendre'ls

Els avenços científics en l'estudi de la qualitat de la son, han constatat que existeixen solucions alternatives per obtenir un descans més plaent, i una de les principals claus es troba en els suplements rics en melatonina vegetal. Els components actius que contenen els productes de Natrol, tots ells amb quantitats significatives de melatonina vegetal, són realment eficaços per combatre els trastorns típics de la son. Al catàleg de productes que pots trobar en la nostra farmàcia, podràs obtenir diferents formats de melatonina que s'adaptin a les teves necessitats: Natrol Melatonina Líquida, Melatonina Advanced Sleep (en format càpsules) o Natrol Melatonina 5 mg (en quantitats reduïdes), són alguns dels articles amb més demanda entre els nostres clients.

La melatonina, d'altra banda, es recomana prendre a la nit, abans d’anar-se’n a dormir i ingerint no més de 5 mg. En aquest sentit, tampoc s'aconsella consumir cap producte de melatonina durant el dia, pel fet de poder alterar el cicle circadiari de la son que, en moltes ocasions, pot provocar somnolència durant el dia i insomni a la nit. Segueix les indicacions dictades per un especialista i prepara't per dormir com ho faria un bebè!

Deixa un comentari