Necessites un xarop per a la tos? T'indiquem quin d'ells et fa falta

Publicat per Salvador 18/02/2019 0 Comentari(s)

Xarop per a la tos Boiron Stodal

Boiron Stodal

Sol ser habitual que després de superar un refredat o un procés gripal, el nostre cos pateixi alguns efectes secundaris com la presència de congestió nasal i tos. Generalment, la tos transmet una sensació molesta per a qui la pateix, encara que aquesta reacció normalment es manifesta durant un curt període de temps. No obstant això, davant la persistència d'aquesta reacció, és recomanable acudir a un especialista perquè et recepti el xarop que millor s’adequa al teu estat. En qualsevol cas, cal tenir present que estudis com els de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) adverteixen que aquests medicaments només han de prendre's mentre la tos persisteix i resulta realment incòmoda.

De xarops, n'hi ha de molts tipus: xarop per a la tos seca, per a la tos amb mocs, amb flegmes, per a la tos al·lèrgica i, fins i tot, xarop per a la tos dels nens. És per això que si actualment pateixes molèsties derivades de la tos, des de Farmàcia Guerrero volem explicar-te quin d'ells pots necessitar per pal·liar els seus efectes.

Quin xarop per a la tos seca és el més indicat per a tu?

En els casos en què la tos no comporta l'eliminació de mucositat i notes com la teva gola s'irrita, molt probablement s’estigui patint tos seca. Mitjançant el subministrament d'un xarop per a la tos seca no només reduiràs la irritació de les vies respiratòries, sinó que, a més, evitaràs que els bacteris proliferin a l'interior del teu organisme. En la nostra farmàcia d'Andorra trobaràs medicaments molt eficaços com el xarop per a la tos Stodal Sirop de 200 ml. Especialment indicat per a adults, amb aquest xarop per a la tos eliminaràs d'arrel els efectes secundaris de la tos seca.

El xarop per a la tos amb flegmes: com actua per a erradicar els seus símptomes?

L'acció principal que exerceix el xarop per a la tos amb flegmes és expulsar la mucositat que obstaculitza l'aire a través de les vies respiratòries. En aquest cas, els medicaments que s'utilitzen per combatre la tos amb flegmes s’anomenen expectorants i mucolítics. Juntament amb la presència d'aquest tipus de tos, el cos pot patir símptomes com a esgarrifances, maldecaps, marejos, esternuts i febre, en casos moderats.

Un remei alternatiu per a la tos amb flegmes és prendre medicaments homeopàtics com Boiron Stodal 2 Tubes, que utilitza extractes de components naturals en baixes quantitats.


Millor xarop per a la tos

Millor xarop per a la tos


Xarop per a la tos

Xarop per a la tos

Per a les reaccions immunitàries agressives, prova amb xarops per a la tos al·lèrgica

Sempre sota prescripció mèdica, els xarops per a la tos al·lèrgica t'ajudaran a reduir les reaccions immunològiques provocades per agents externs, ja que són medicaments antihistamínics. Aquestes reaccions es produeixen quan una substància entra en contacte amb el nostre organisme, desencadenant una reacció al·lèrgica que pot derivar en aquest tipus de tos.

En aquest sentit, al marge dels tractaments que ens pot receptar el nostre metge, també existeixen diferents opcions en forma de remeis casolans per acabar amb aquests símptomes immunològics. Aquí algunes de les nostres recomanacions: xarop de mel, prendre sucs (de taronja i mandarina), té de lotus i xarop de gingebre amb pebre negre. En definitiva, sigui com sigui el tipus de tos que et provoqui molèsties, sempre hi haurà un xarop específic per a tu.

Deixa un comentari